Zuiveringszout

Artikel 12 van 55
€ 3,49 (inclusief btw)

OVER HET PRODUCT

 

Voordelen van het innemen van zuiveringszout

Zuiveringszout kan de gezondheid verbeteren door je pH waarden te verhogen. Het kan specifieke gezondheidsproblemen behandelen zoals maagkwalen, nierstenen, urineweginfecties, verkoudheid en griep. Het kan zelfs je atletische prestaties verhogen. Zuiveringszout wordt al jaren gebruikt om symptomen te verminderen die artritis, slechte spijsvertering, maagzuur en infecties veroorzaken. Het regelmatig innemen van zuiveringszout in kleine hoeveelheden en op gepaste tijden kan zorgen voor een gezonde lichaamsbiochemie. Zuiveringszout werkt maagzuur en schimmelremmend en helpt bij maag en spijsverteringsproblemen. Bovendien heeft het de potentie sommige ziektes te bestrijden.

Kanker is van groot belang voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leven van een gezond leven, en met goede reden: kanker blijft de zevende belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten en dit is ook een wijdverbreid probleem voor andere landen over de hele wereld. En ondanks de vele ontwikkelingen binnen de medische technologie, blijven traditionele behandelingsopties een probleem, zowel vanwege hun (gebrek aan)effectiviteit en wegens ernstige en ongewenste neveneffecten. Echter, een groeiende hoeveelheid bewijs suggereert dat natuurlijke behandelingen een haalbare optie is bij kanker, met inbegrip van zuiveringszout .

Waarom alkaliteit belangrijk is

De anti-kanker eigenschappen van zuiveringszout liggen grotendeels in het alkaliserende effect dat het heeft op het lichaam. Vele testen hebben aangetoond dat anaërobe (zuurstofloze) omstandigheden met een lage pH de groei van kankercellen daadwerkelijk bevorderen. Dit werd reeds bekend in de jaren 1930, en voor zijn werk in het beschrijven van de relatie tussen kankerontwikkeling en de zuurgraad, werd Dr. Otto Warburg bekroond met de Nobelprijs. Recentere studies, zoals die hieronder besproken, blijken deze voorbereidende studies te bevestigen.

Een studie, later gepubliceerd in Cancer Research, concludeerde dat zuiveringszout (waarvan de chemische naam natriumbicarbonaat is) het vermogen heeft om het weefsel in de onmiddellijke nabijheid rondom een kankergezwel te alkaliseren. Dit is uiterst belangrijk, omdat het kan bijdragen aan het voorkomen van de groei van de tumor en zijn vermogen om zich te verspreiden naar andere delen van het lichaam, een proces dat metastase wordt genoemd. 

© 2015 - 2024 SPIERBALSEM.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel