Disclaimer


Disclaimer voor www.gezondenmooi.net

Jeffery's Trade (Kamer van Koophandel: 55317235), hierna te noemen GEZONDENMOOI.NET, verleent u hierbij toegang tot www.gezondenmooi.net en nodigt u uit het aangebodene te kopen. GEZONDENMOOI.NET behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid GEZONDENMOOI.NET spant zich in om de inhoud van www.gezondenmooi.net zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.gezondenmooi.net aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van GEZONDENMOOI.NET. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.gezondenmooi.net geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met GEZONDENMOOI.NET.Voor op www.gezondenmooi.net opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan GEZONDENMOOI.NET nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij GEZONDENMOOI.NET. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van GEZONDENMOOI.NET, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Overig Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

© 2015 - 2024 SPIERBALSEM.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel