Collaflex met collageen type 2 en hyaluronzuur 120 tabletten

Artikel 14 van 55
€ 18,95 (inclusief btw)

OVER HET PRODUCT

 

Beschrijving

Formuleringen van de Collaflex ® bevat in zijn samenstelling Collatrin ® , waarin de componenten van het kraakbeen, collageen type II, chondroïtinesulfaat en hyaluronzuur. Ze zijn aanwezig in gehydrolyseerde laagmoleculaire vorm die een hoge absorbeerbaarheid uit het maag-darmkanaal heeft.

 

Gebruik

Volwassenen: 1 capsule tweemaal per dag. Oraal toepassen.

 

Ingrediënten

Collatrin ® (gehydrolyseerd componenten van de extracellulaire matrix van kraakbeen collageen type II, chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur), gelatine (omhulselcomponent) L-ascorbinezuur, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, inuline, menachinon (vitamine K 2 ), cholecalciferol (vitamine D 3 ) antiklontermiddel siliciumdioxide, kleurstof: titaniumdioxide.

 

Dagelijkse bediening (2 capsules) bevat:

Collatrin ® , inclusief:

type II collageen

Chondroitinesulfaat

hyaluronzuur

Vitamine C 100 mg (125% *)

Vitamine K 2 MK-7 50 mcg (67% *)

Vitamine D 3 50 mcg (2000 IE, 1000% *)

*% van het ADH

Nettogewicht 34 gram

Eigenschappen van ingrediënten

Collaflex ® Osteum supplement bevat ook vitaminen C, D 3 en K 2 . Vitamine C helpt bij de juiste collageenproductie om de juiste kraakbeen- en botfunctie te waarborgen, en het helpt ook om cellen tegen oxidatieve stress te beschermen. Vitamine K en vitamine D helpen bij het behoud van gezonde botten. Collaflex ® Osteum bevat vitamine K 2- menachinon-7 (MK-7). Dit is belangrijk omdat deze vorm van vitamine K betrokken is bij botmetabolisme en participeert in het proces van het opnemen van calcium in botweefsel. Bovendien helpt vitamine D bij de juiste absorptie en benutting van calcium en fosfor, het behoud van de normale calciumniveaus in het bloed en de goede werking van de spieren.

De voorbereiding vormt een aanvulling op het dieet van collageen type II, chondroitinesulfaat, hyaluronzuur, vitamine C, vitamine D 3 en vitamine K 2 . De voorbereiding wordt aanbevolen voor mensen die zich zorgen maken over het behoud van de juiste conditie van kraakbeen en gezonde botten, vooral voor ouderen en mensen die actief betrokken zijn bij sport.

© 2015 - 2024 SPIERBALSEM.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel