Over ons


Welkom bij onze webwinkel! Mijn naam is Robert Weesie en ik ben de oprichter van deze winkel. Mijn interesse in schoonheid en gezondheid heeft mij ertoe gebracht om producten aan te bieden die goed en betaalbaar zijn. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een team van familieleden die mij ondersteunen. Ik ben geboren uit een Franse moeder en Nederlandse vader en mijn vrouw komt uit Polen. Hierdoor kom ik in diverse landen specifieke producten tegen, die ik graag uitprobeer bij mezelf en mijn vrienden.

Ik ben opgegroeid in een tijd waarin mensen volkstuintjes hadden en veel groenten en fruit aten. Niet genetisch gemodificeerd. In die tijd was Moerman populair, maar de medische wereld beschouwde hem als een kwakzalver. Het belang van voeding voor de gezondheid is echter inmiddels algemeen erkend.

Ik herinner me nog goed dat als je bij de dokter geweest was, je naar de assistente moest om pillen en zalf te halen. De dokter had een aantal planken met potten medicijnen en deze werden in een papieren zak gestopt. Plastic was er nauwelijks. Deze ervaring heeft mij doen inzien dat er meer natuurlijke manieren zijn om gezond te blijven en dat we moeten terugkeren naar de basis. Daarom bieden wij bij onze webwinkel producten aan die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Wij hopen dat je onze webwinkel zult bezoeken en dat je zult vinden wat je zoekt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor je klaar.

© 2015 - 2024 SPIERBALSEM.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel